Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне аудио-визуални и дигитални материали за провеждане на разяснителната кампания за предстоящия вот. Максималната стойност на обществената поръчка е 50 000.

Oще по темата
Откритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава, съобщи БНР.

Изисква се и изработването на минимум четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия в съответствие с изборният кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК.

В тази част на поръчката посочените примерни теми са: гласуване извън страната, Covid мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Дресьори на маймуни

преди 3 години

Кога ще го закрият този ЦИрК най-после, събрали се разни кютюци да взимат заплати и да харчат мангизи и нищо не могат да свършат като хората.

7

бай Стамат

преди 3 години

БНТ за чий е?Верно, че 50к няма да ги стоплят, но е време да свършат и някаква обществена дейност...

6

Лошо ,Седларов,лошо

преди 3 години

Във Франция няма ЦИК !И въобще такива ми ти онакива измислени , дето са сложени там само за изчисление (разбирай - фалшифициране ) на резултата от изборите !Сега - и клипове , за да си оправдаят грешните пари , които взимат !

fallback