Снимка: БГНЕС

Съгласих се да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре, заяви  доц. Атанас Мангъров в предаването „Още от деня" по БНТ.

Още по темата
Той призна, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки и посочи, че ако е настоявал да влезе в парламента е щял да играе "на сигурно" и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС, БСП или партията на Слави Трифонов.

"Ако исках да ставам такъв, какъвто се опитват да ме изкарат, щях да играя на много сигурно", категоричен бе той.

"Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин", обясни защо е приел номинацията той.

"Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, съм с лява партия", заяви още медикът.

"Тези, които мислят като мен, са много малко. Надявам се да стана повече, защото според мен този е начинът да се променят нещата", добави още Мангъров. Той отново повтори твърдението си, че коронавирусът е обикновен вирус и заяви, че не се е ваксинирал

"Не съм се ваксинирал, имам антитела и съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че антителата са до време, от нищо не разбира", обобщи той.

"Който го е страх, който иска – да си сложи ваксина, това е избор на всеки човек", обясни още своето мнение Мангъров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase