Снимка: iStock/bernardbodo

Тези зодии винаги премислят нещата. Те постоянно се притесняват за нещо, много се тревожат за дреболии, анализират всяка ситуация и всяка дума. Не знаят как да релаксират. Все правят планове и искат всичко да се случва според тях. Трябва да се научат да живеят за мига. Ето кои са те, според "Times Of India".

Скорпион
 
Те са много напрегнати зодии, все разсъждаващи на дълбоки теми и потопени в мислите си. Много са страстни, емоционални, чувствителни, раними - дори да не го показват. Това значи, че постоянно мислят за минали случки, за болката, която им е била причинена, за стари рани. Анализират всяка ситуация. Често се тревожат за бъдещето и се чудят какво точно ще им донесе то. Това ги разсейва и не могат да се наслаждават на сегашния момент. Трябва да се отдадат на хобитата и страстите си, да ангажират вниманието си с тях и да спрат все да се тревожат. Да са креативни и физически активни, за да релаксират.

Риби
 
Тези зодии са истински мечтатели. Постоянно си фантазират, въобразяват си, живеят в един свой свят на мечтите. Това ги прави креативни и понякога щастливи, но е и опасно - така те се губят в своите фантазии, потъват във въображението си и се отдалечават от реалността. Не живеят в настоящето, все кроят планове за бъдещето и си представят какво ще им донесе то. Така се отчуждават от любимите си хора и изпускат някои ценни моменти. Трябва да започнат да медитират, за да се успокоят и да се отдадат на момента. Слушането на музика, рисуването, писането, воденето на дневник - всичко това също ще им помогне.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase