Снимка: БГНЕС

Чалга певицата Диона, която вчера засенчи политическите скандали в държавата, шмъркайки пред многобройните си деца последователи в неприличен рекламен клип, тази нощ реши да се самонакаже в инстаграм. Или както сама се е изразила пред публиката си - да се "самоканселира". При това с цел - да не краде от вниманието за важните държавни дела.

Още по темата

"САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ за неопределено време. В държавата предстоят важни държавни дела и политически събития с огромна значимост за обществото. Обърнете внимание на тях", написа Диона и пусна нетипична снимка на "информационното съобщение" в профила си.

Освен че временно няма да публикува от типичните си снимки, не е ясно "самоканселирането" да води и до други последствия.

След бурята вчера тя се принуди да изтрие и пибликацията със скандалната реклама от всички свои канали в социалните медии.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIONA 🔥🎼❤️ (@diona_alpha)

Певицата, която е подсъдима за шофиране след употреба на кокаин, съветваше аудиторията си да се "довери на опита".

Впоследствие - след като и публикациите й с рекламата бяха свалени и след като изчезна и сайтът, от който се разпространява енергийният прах, Диона обясни, че изобщо не правела асоциации с употребата на дрога и не очаквала хората да го приемат така.

На въпрос какво означават последните думи в клипа: "Доверете се на опита" и дали прави паралел с наркотиците и задържането след положителна проба за кокаин, обясни: "Защо с наркотици?! Глупости! Аз съм си взела поука от наркотиците, даже не употребявам. Не бих подстрекавала хората да вземат наркотици. Казала съм го така, защото и други колеги, които рекламират, го казват".

После певицата публикува и пост във фейсбук профила си, на който показва протокол, за да докаже, че не употребява наркотици: "Поради огромните нападки срещу мен, реших днес да докажа и покажа позицията си по въпроса. Има и други хора, които рекламират енергийни бустери, хазарт, алкохол, цигари, вейпове, но аз съм проблема на цялата държава- очевидно. Много " морални" съобщения прочетох днес от всички засегнали се моралисти... Обиди, клетви, какво ли не. Дано децата ви не взимат пример от начина, по който говорите на мен!"

В малките часове на сряда срещу четвъртък дойде и "самоканселирането". Поне онлайн, в инстаграм.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase