Снимка: Istock

Чували сме за какви ли не хороскопи, включително за тибетски. За разлика от по-известните африкански, китайски и натални хороскопи, в тибетския хороскоп има само четири знака.

Те символизират божествени същества, надарени с определени характеристики и разделени на групи, които включват определени месеци на раждане.

Какви са вашите личностни черти според тибетския хороскоп?

Паяк – родените през януари, февруари и март

Родените под знака на Паяка според тибетския хороскоп се отличават с неизчерпаем запас от енергия и никога не се оплакват от здравето си. Въпреки своите издръжливост, трудолюбие и жизнерадост, представителите на този знак имат и своите недостатъци, като всички останали.

Важно е да развият своята финансова грамотност. Те могат да похарчат цялата си заплата в магазина за един ден. Всички Паяци страдат от небрежност. Колкото и да се опитват да почистят дома си, ще бъде трудно визуално да се каже, че поне са се опитали да подредят нещата в своя свят.

Въпреки това, вътрешният им свят пленява другите от първата среща. Паяците се отличават със своята ерудиция и широк кръгозор, така че винаги ще има за какво да поговорите и да научите от тях. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase