Снимка: БГНЕС

Белгийският спортен журналист Рубен ван Гухт, съпруг на Бланка Влашич, която е с 3 години по-голяма от него, в момента е в Кьолн, където прави репортажи от европейското първенство по футбол. Той говори на живо от хотелската си стая в предаването Weekwatchers на Радио 2 преди мача между Белгия и Румъния.

Зрителите забелязаха чифт женски крака на леглото зад него. Когато и той ги забеляза, се опита да ги скрие с чаша кафе, но не успя. Видеото вече се разпространява в социалните мрежи, а белгийският HLN пише, че Рубен не е пожелал да коментира сензационните кадри.

Интересното е, че само преди 10 дни белгийските медии писаха за личния живот на Рубен, тоест за връзката му с 31-годишната Шарлот Ван Лой, писателка, продуцент и бивша приятелка на Адриан Ван ден Хуф.

Според "Даг Алемаал" Рубен и Шарлот са "близки". Посочената медия припомня, че Бланка живее в Сплит с 1,5-годишния им син Мондо и пише, че Рубен и Шарлот се срещат редовно, а това заключават журналистите от техни публикации в социалните мрежи. Те бяха заедно в Nieuwpoort, Валенсия и Милано, а Шарлот публикува снимка със спортния коментатор преди две седмици и половина. Ван Гухт отиде в Канзас Сити с бившия професионалист по колоездене Ян Бакелантс, който участваше в Unbound Gravel там, и Шарлот отиде с тях. "Какъв отбор, какво изживяване! Само любов, приятелство и спомени за цял живот“, написа тя заедно със серия от снимки.

Същата медия пише, че Шарлот редовно придружава Ван Гухт при записите на неговия подкаст "Cycling Club Wattage".

Бланка е преди всичко хърватка и има задължения в страната си, отговори Рубен в "Масата на Герт" на въпрос защо не живее със семейството си. „Освен това отглеждането на дете изисква много. И ако трябва да го направите в среда, която не познавате...“, добави той.

Тези дни HLN се свърза с Рубен относно тези статии и той каза, че "няма нито време, нито нужда" да говори за личния си живот. "Това е натоварен период. Току-що се върнах от Руанда и вече съм на път за Германия", каза той.

Шарлот също не пожела да каже нищо: "Не искам да коментирам връзката си - или по-скоро професионалните отношения, които имам с Рубен", каза тя за Dag Allemaal.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase