Снимка: Getty Images
fallback

Илон Мъск вече официално може да се пробва на в европейския футбол, след като си създаде личен футболен отбор. 

52-годишният основател на Tesla е станал баща за пореден път, посрещайки 12-ото си дете. То е трето с директорката на специални проекти в невротехнологичната компания на милиардера Neuralik, Шивон Зилис. Новината беше потвърдена лично от Мъск пред сайта Page Six. Той заяви, че няма нищо потайно около появата на бебето, тъй като цялото му семейство и всичките му приятели знаят за това. 
 
"Необявяването на новината публично, което би било глупост, не означава тайна", заяви собственикът на социалната платформа Х. До този момент обаче той отказва да сподели името и пола на най-малкото си дете. 
 
Липсата на информация около бебето не е никаква изненада за феновете на Мъск, тъй като това се случва с почти всичките му деца досега. Той и партньорките му предпочитат да държат живота на малчуганите далеч от медийното пространство и почти никога не ги показват на публични пространства. Единственият, който е по-често с баща си навън пред камерите, е 3-годишният X AE A-12. 
 
През септември миналата година Граймс, която е майка на три от децата на Мъск, сподели дълго послание в социалните мрежи, молейки за лично пространство, което да бъде осигурено на наследниците й. Тя също така говори за скорошните заглавия, обсъждащи връзката й с основателя на Tesla и разкритието, че двамата тихомълком са посрещнали син Техно, след като Илон вече е станал баща на бебета от Шивон Зилис. 
 
Цялата статия четете на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

anonimen

преди 5 дни

Тези деца няма да са привързани към него, ще мразят и децата му от другите бракове, просто ще разделят парите и ще разпаднат сътвореното от него. Серия от скандали за наследство, подкрепени от лична омраза. Може би в арабските страни нещата работят добре с много жени и деца (сумнявам се и за там), при нас не знам да се е случило нещо добро в такава ситуация, аз не се сещам

23

Анонимен

преди 5 дни

Трябват му наследници, тия милиарди на кой ще ги остави след някоя друга година.....

22

Г

преди 5 дни

Един ден няма да могат да си разделят завещаното. Голяма борба ще падне.

fallback