Снимка: iStock

Докато новата прическа е по-скоро синоним на пролетта, имайки предвид, че всичко започва отначало точно тогава, най-големите летни тенденции в подстригването все още са нещо, за което трябва да се внимава. В пика на влагата, вашите кичури се движат по свой собствен начин и вие само можете да възприемете безгрижно отношение и да продължите напред. 

Това лято бобът и обемът от 90-те години все още ще бъдат популярните заяви в салона, като по-текстурираният, тънък вид също ще запази позиция. Основната тема през следващия месец е игривост и разнообразие. Пробата и грешката са необходими, за да подредите външния си вид. Няма да сте професионалист в оформянето на косата си от първи път и това е напълно нормално. 
 
Ако все още се чудите какви ще са популярните прически за това лято, ние имаме няколко предложения за вас. По-долу ви споделяме стиловете за топлото време, от които да избирате, ако сте готови да експериментирате сериозно или просто да направите фина промяна във визията. 
 
Най-популярните прически за лятото на 2024
 
Превъзходството на боб
 
Да, прическата в стил боб все още е популярна. И както вървят нещата, вероятно ще я виждате през есента, а и след това. Но знаете ли защо е толкова популярна?
 
Както за съжаленеи научихме, коронавирусът е причината много от нас да страдат от косопад. Именно затова тази боб тенденция изглежда много вдъхновена от жените, които искат косата им отново да се чувства плътна и здрава. Сякаш да дадат свеж старт на новия растеж и да си осигурят по-плавно преминаване от къси към дълги кичури. Също така бобът е чудесно средство за почистване на стила - можете да премахнете много слоеве, подстригвайки се на черта. 
 
Що се отнася до бобовете, специфични за лятото на 2024 година, фризьорите прогнозират, че всичко ще се върти около дължини, които стигат до устните и поддържат част от естествената текстура. 
 
Мек бретон
 
Бретонът тип завеса няма да изчезне скоро време, защото е толкова ласкателен и лесен за носене. Това е най-популярният стил в последно време, като предпочитаната дължина стига до нивото на скулите. 
 
Изискана прическа с миди дължина
 
Пухкава и спускаща се като водопад прическа е подходяща за всеки със средно дълга коса. С чисти краища и обмислено рамкиране на лицето, това е тънък и закачлив стил, който може да се носи пуснат или вързан на опашка, ако летните жеги станат твърде непоносими. Ще срещнете прическата и под името лоб, което е нещо средно между боб и дълга коса. Изисканата средна дължина ще бъде идеална за дамите, които вече се върнаха в офиса, но също така и за моментите, когато искате просто да пуснете косата си и да я оставите да диша. 
 
Цялата статия четете в Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase