Снимка: БГНЕС
fallback

Жена от Враца е била измъчвана и бита в продължение на часове от втория си съпруг. Двамата са в процес на развод и съпругата е извадила ограничетелна заповед срещу мъжа, но това не я е спасило.

Всичко започнало с посещение на магазина, където работи жената. Съпругът й направил ясни знаци с ръка, че ще я заколи. Тя извикала полиция, но насилникът успял да избяга. Когато се прибира у дома вижда чаша с алкохол и телефонът на съпруга й.

Той я нападнал и бил в продължение на шест часа, като накрая заплашил с пистолет и нож, че ако бъде издаден ще пострада семейството й.

Мъжът напуска жилището, а жената изпада в шок. „Той ѝ е строшил телефона, за да не може да се обади на никого. Въпреки това събира сили и пълзейки отива до нощното шкафче, вади стар телефон без карта, но свързан с интернет. Звъни чрез месинджър на дъщеря си и казва, че е зле“, разказва майката на пребитата жена пред bTV, която пожела анонимност, защото и тя е заплашвана няколко пъти.

Веднага след случая е направена животоспасяваща операция на жената.

„Дъщеря ми все още не може да става от леглото. Има катетър, дренаж и е на памперси. Много я боли. Не може да става. Не може да се храни. След случило се тя беше качена веднага в операционна зала. Ако не бяха я оперирали, вероятно нямаше да оцелее“, допълва майката.

Това не е първото насилие, миналата година мъжът причакал съпругата си пред входа на жилището й я отвлякъл в село Малорад.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Анонимен

преди 3 седмици

Защо изобщо този е на свобода, след като е налице рецидив - миналата година я отвлякъл, тази година въпреки ограничителната заповед я причаквал и с ръце правел жест-заплаха, че ще я заколи? Защо законите ни са направени така, че максимално да защитават престъпника, а жертвата да се справя сама?

93

Анонимен

преди 3 седмици

Разрушеното семейство издигнато за пример.Що не пишете за многобройните семейства,които успяват да живеят човешки ,въпреки всичко?Не са интересни,нали?

92

Анонимен

преди 3 седмици

Живота е труден и "ефтин",трудно му е било на човека...Сега ще го наградят.

fallback