94

Анонимен

преди 3 седмици

Защо изобщо този е на свобода, след като е налице рецидив - миналата година я отвлякъл, тази година въпреки ограничителната заповед я причаквал и с ръце правел жест-заплаха, че ще я заколи? Защо законите ни са направени така, че максимално да защитават престъпника, а жертвата да се справя сама?

93

Анонимен

преди 3 седмици

Разрушеното семейство издигнато за пример.Що не пишете за многобройните семейства,които успяват да живеят човешки ,въпреки всичко?Не са интересни,нали?

92

Анонимен

преди 3 седмици

Живота е труден и "ефтин",трудно му е било на човека...Сега ще го наградят.

91

Анонимен

преди 3 седмици

Че коя го познава предварително мъжа? Те се крият и превземат предварително, след това си показват рогата.

90

Анонимен

преди 3 седмици

Не й стига един насилник, ами тръгнала за втори! Всичйи мъже в БГ посягат да бият жените си, ако не им е безропотна слугиня( за простолюдието говоря). Свекъевитв само им припяват.

89

Най

преди 3 седмици

сигурно е с ножицата, може и с две тухли, че да не го бъркат с мъжете.

88

ТРЯБВА

преди 3 седмици

ДА СЕ СУМИРА НАКАЗАНИЕТО ЗА ВСЯКО ДЕЯНИЕ, А НЕ ДА СЕ ИЗБИРА ЕДНО. БЕЗСМИСЛЕНА СИСТЕМА , В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.СУМИРАЙТЕ ВСИЧКО, ТЕГЛЕТЕ ЧЕРТАТО, И ХАЙДЕ ЗА 100-120Г. В ПАНДИЗА. ВСИЧКО ДРУГО Е ИМИТАЦИЯ.

87

Анонимен

преди 3 седмици

Къде ги па намират тия мъже бе, никога не съм посягал на жена и не познавам никой който да го е правил.

86

една жена

преди 3 седмици

До До 84, Ще прозвоча 85 Ами, тогава да й го кажат, че да търси роднини - мъже или да си наеме охранител. Най-малкото може да седне на стълбите пред мвр-то до края на деня. Така няма да им отнема ресурс, но поне там, ако я нападне, вярвам, че ще се намесят.

85

До 84, Ще прозвоча

преди 3 седмици

равнодушно, но все пак ще го кажа - МВР няма ресурса да покрива всеки, който е получил устно заканване или "ясен знак с ръка". Съжалявам, но това са фактите. Всеки ден се псува и хиляди хора се канят в трафика да убият други хора, не разполагам със статистика, колко от случаите на заплахи са стигнали до изпълнение, но знам, че са хиляди пъти повече. Тука се връщаме на първото ми изречение - няма ресурс.

84

една жена

преди 3 седмици

Какво прави полицията, т.нар.? След първото нападение или е трябвало да бъде арестуван, или тя - охранявана. Как може равнодушно да я оставят на ... съдбата?

83

до 66

преди 3 седмици

До Бгмъш,така е,ама за българина важното е да хетеросексуален,останалото не важно,че пие,че бие,че не работи,са дребни работи,само да не е гей,от това по-лошо няма според българския ***

82

Анонимен

преди 3 седмици

И сега трагедията на хората, ще се превърне в поредната "трогателна" история в покрепа на истамбулската конвенция, раздухана по всички медии. Това си е престъпление и по сегашните закони, органите просто да си вършат работата

81

значи

преди 3 седмици

счупвате му ръцете и краката, и ги нагласяте да зарастнат накриво. по-добра ограничетелна заповед - здраве му кажи. и всеки анонимен сладур от форума ще си помисли пак дали следващия път ще пише такива неща.

80

Анонимен

преди 3 седмици

Враца.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Колко евроатлантическо

78

Анонимен

преди 3 седмици

Такива си ги харесват - за такива се омъжват.

77

МВР Не става

преди 3 седмици

До Анонимен 73: Много сте прав! Оставете, че са пълни некадърници а вижте и колко са много, пада се по 1 полицай на всеки 3-4 човека в държавата и пак не могат да се оправят. Вече не съм сигурен, че не могат или просто това им е наредено... защото чак толкова прости и да се постараят няма как да бъдат. Още помня как заради грешен GPS бяха влезнали при семейство с деца през нощта.

76

Анонимен

преди 3 седмици

Ха сега някой да отвори точно в този момент БЛИЦ-а и да види снимката на "новината" в началото. Според мен пак е измислица. Някой трябва да разреди "водещите" медии, че заприличаха на сайтове за канибали и порнография.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ни занимавате с глупости.Избори идват,няма кой да помага на украйна,не ни е до семейни скандали