Снимка: dickiebird от Pixabay
fallback

Нови правила влизат в сила този летен сезон в испанския морски курорт  Платя д'Аро. С цел ограничаване на непристойното поведение на туристите, властите в Испания въвеждат органичения, включващи забрана за улични партита с надуваеми секс кукли. Разходките по бельо също остават в миналото, предаде ДПА.
 
Новите правила са приети от общинския съвет на градчето в Коста Брава и имат за цел да сведат до минимум изпадането в крайност по време на парти туризма.

Малкото курортно градче Платя д'Аро е с 10 хиляди жители, но в пика на лятото е популярна парти дестинация и приема до 150 хиляди туристи дневно.

За нарушителите са предвидени глоби от 300 до 1500 евро. Правилата ще влязат в сила от края на юни, ако получат официално одобрение. В бъдеще Платя д'Аро планира да забрани и неподходящото облекло, изключително силната музика, събиранията, нарушаващи обществения ред, както и партитата, оставящи след себе си купища боклук.

Няма да се допускат разходки из града, освен по плажовете, без риза или по бикини, пишат испански медии.

"Не става дума за забрана на уличните партита, не можем да го сторим", казва кметът Маурисио Хименес през в. "Периодико". "Но това, което може да забраним, регулираме и наказваме, е поведение, нарушаващо обществения ред". / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Мусайбе

преди 3 седмици

Осетиха се испанците че куклите разпространяват венерически болести повече от жените. Вечер кат са приберат пияни цялата тайфа и се изрежда и на другия ден всички са прокапали.

10

до 7

преди 3 седмици

До Анонимен ти щото не си видял в мацква какво става *** там да поживееш да видиш тогав ЕС ще ти се стори пуритански манастир

9

да

преди 3 седмици

До Война е войната за московията ние си живеем в мир и ще продължим да си живеем в мир

fallback