Снимка: Istock

На 23 май ни очаква пълнолуние в знака на зодия Стрелец. Според западни астролози, това лунно събитие ни носи приключения и забавления, ще търсим радостта и няма да приемаме нещата толкова на сериозно. Пълнолунието в Стрелец ще ни напомни, че животът е богато преживяване на всяка емоция. Ще ни бъде по-лесно да се чувстваме оптимистично настроени за бъдещето. Там, където преди може би сме виждали затворени врати или препятствия, тази лунна светлина ще ни позволи да видим нов път напред.

Всяко пълнолуние идва със своята енергия. Тази, която ни очаква на 23 май ще бъде такава, че ще се съсредоточим повече върху благодарността, даровете и изобилието около нас. Колкото повече „празнуваме“ къде сме на този етап от живота си и се чувстваме спокойни с настоящата си ситуация, толкова повече ползи ще почувстваме от това пълнолуние.

Бихме могли да използваме енергията му, за да си напомним да търсим радостта, да празнувате всичко, което ни кара да се чувстваме добре и да внесем малко приключение и игра в живота си. Да търсим начини да се разведрим, да ни е хубаво, като опитването на нови неща, среща с приятели, правенето на неща, които ни карат да се разтоварваме от стреса, напрежението.

И още нещо, често хората се срамуват да поискат за себе си. Усещат срам да задоволят своите желания, може би от страх да не бъдат критикувани, но и от факта, че са с настройката, че не заслужават даровете на живота. Затова е важно да разграничим нашия живот от този на другите и да търсим радостта.

Още по темaта може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase