Снимка: Facebook
fallback

Поияви се първа снимка на нашата холивудска звезда Мария Бакалова като Ивана Тръмп.

Тя пусна ексклузивен кадър от филма "Стажантът" с нейно участие, който е избран да се състезава на кинофестивала в Кан за престижната награда "Златна палма".

Биографичната лента разказва за живота на Доналд Тръмп, а Бакалова се въплъщава в ролята на неговата първа съпруга Ивана. Сценарият се фокусира върху по-младите години на бизнес магната и проследява създаването на неговата империя и отношенията му с неговия ментор – скандалния адвокат Рой Кон.

Както става ясно, номинираната за "Оскар" българска актриса е дала интервю за сп. Vanity Fair. "Толкова съм развълнувана за световната премиера на нашия филм "Стажантът". Нямам търпение да пренеса тази емблематична, по-голяма от живота, героиня на екрана", споделя тя в своя профил във Фейсбук.

В ролята на младия Тръмп влиза Себастиан Стан, познат на зрителите от филмите на „Марвел“, а Джереми Стронг играе ролята на Кон. Режисьор на филма е Али Абаси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 1 месец

уфффф. Отивам си мия краката.

32

Анонимен

преди 1 месец

Питаха ли Тръмп, съгласен ли е тези неповторими *таланти*, не-наподобяващи нито на него, нито на Ивана, да снимат нещо подобно на филм.:)):)):))

31

Анон

преди 1 месец

Не прилича на Ивана Тръмп? Прилича, и то много. Вижте снимките на Мария от снимачната площадка, тези, на които е с червен тоалет - прилича на Ивана Т. А и е славянка, като Ивана Т. - перфектен избор. Напишете в Google търсене : Sebastian Stan Maria Bakalova daily mail. Има 18 снимки. И гледайте на живо червения килим от фестивала в Кан, на 20 май, 17.30 ч. в YouTube festivaldecannes. Успех на Мария, и филма. На следващия ден ( 21 май ) е и пресконференцията.

fallback