33

Анонимен

преди 1 месец

уфффф. Отивам си мия краката.

32

Анонимен

преди 1 месец

Питаха ли Тръмп, съгласен ли е тези неповторими *таланти*, не-наподобяващи нито на него, нито на Ивана, да снимат нещо подобно на филм.:)):)):))

31

Анон

преди 1 месец

Не прилича на Ивана Тръмп? Прилича, и то много. Вижте снимките на Мария от снимачната площадка, тези, на които е с червен тоалет - прилича на Ивана Т. А и е славянка, като Ивана Т. - перфектен избор. Напишете в Google търсене : Sebastian Stan Maria Bakalova daily mail. Има 18 снимки. И гледайте на живо червения килим от фестивала в Кан, на 20 май, 17.30 ч. в YouTube festivaldecannes. Успех на Мария, и филма. На следващия ден ( 21 май ) е и пресконференцията.

30

луда работа

преди 1 месец

ама кой я толкова толерира.грозно..по-грозно..най-грозноМарчетооо

29

Анонимен

преди 1 месец

Може ли тази особа да се сравнява с красотата и изяществото на една изключителна дама - Ивана Тръмп, дори чертите на лицето нямат нищо общо..:)) Е ако е в пародиен стил.:)):)):))

28

До 8

преди 1 месец

Имаш нужда от хапчета или очила, за да видиш тоталното разминаване и липсата дори на близка прилика Ивана Тръмп ще се върти в гроба от смях

27

Невероятни тъпаци

преди 1 месец

В Борат-2 точно преди изборите в САЩ, тази участва в постановка като наклеветиха Руди Джулиани, че искал да изнасили 14-годишно момиче (тя се представи като такава). Руди Джулиани страда от рак на простата и по чисто биологични причини не може да има ерекция, да не говорим за правене на секс на 80 и повече години. Сега същите клевети продължават директно срещу Тръмп на тези избори. Типичен поръчков долнокачествен филм.

26

Пловдив

преди 1 месец

Ахахахаха колко зле изглежда горката .

25

Рендето

преди 1 месец

А, шъ си покаже пак в:::лнясалата Пу...а като във Борат-2 ??? -)))

24

Британски учЕн

преди 1 месец

Оплюването е признание по български, колкото повече плючт - толкова по-голямо е признанието. Имам новина за всички плюещи - Мария Бакалова я очаква бляскава кариера.

23

Винету

преди 1 месец

Много щях да се изненадам ако нямаше коментар за Боко. Как пък винаги се намират ганььовски олигоффрени, които под всяка новина да се празнят за него.

22

Реалист

преди 1 месец

Въобще не прилича на Ивана Тръмп. Както и този, избран за Доналд.

21

мак

преди 1 месец

Ексклузивен кадър на ексклузивно посредствена актриса.

20

пияница мистик

преди 1 месец

Единствено тази успя в САЩ. Всичкият останал наш мaт'рял, тръгнал с големите кошници натам се върна с обяснението, че много обичат и милеят за България и искат да направят нещо тук за нея и ще се развиват тук и само тук :)))

19

Йокин

преди 1 месец

За боко,ще бъде,ТРИЛЪР,ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ!!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Да снимат филм за Байдън и да се казва Марихуана!

17

Анонимен

преди 1 месец

Ако снимат филм за Джо, ще е бяло петно на екрана за поне 3 часа!

16

истината е че

преди 1 месец

Бакалова е съвременната и актуална пр.....ка в Холивуд.

15

Анонимен

преди 1 месец

И аз искам филм за трагичния преход в главната роля Иван Костов.Да почне със снимка на симеоновия лифт.Откъде почнахме и къде стигнахме.Филмът може да се нарече от лъжец и крадец нагоре.

14

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте си джeндърските руски филми които са бетер холивуд последно време. Не знаете? Ам нормално, вие не гледате нивко кино камо ли руско.