Снимка: Istock

Ако сте от малцината късметлии, може би сте се разделили с бившия си приятел цивилизовано и все още поддържате приятелски отношения. Но в повечето случаи става точно обратното – някогашната любов се превръща във война.

Искате ли да накарате предишния си партньор да съжалява, че сте се разделили? Ето и няколко съвета как да направите това:

Станете по-добра версия на себе си

Бъдете честни и признайте пред себе си – защо смятате, че любимият ви е напуснал? Може би сте спрели да спортувате, отпуснали сте се и вече не сте толкова привлекателни? Само вие знаете какво е привлякло вашия партньор и защо той е бил очарован от вас в миналото. По същество всяка промяна към по-лошо може да доведе до раздяла. Преди раздялата, партньорът ви може да каже нещо от сорта на: „Вече не те разпознавам“ или „Ти не си същият човек, с когото излизах“.

Най-честите причини за раздяла са: развитие на досадни или вредни навици; напълняване или отслабване; флирт с други; лъжи или пък изневяра. За да върнете любимия човек, можете да коригирате специфични недостатъци, независимо дали става дума за външен вид или поведение (например пушене). Промяната към по-добро е не само най-добрият начин да накарате бившия ви да иска да се съберете отново, но също така ще подобри самочувствието ви и вероятно здравето ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase