Снимка: Istock

Очаква ни динамична и интересна любовна седмица. Меркурий и Венера ще ни помагат в любовта. Ще ни бъде много по-лесно да се откажем от миналото, което само е подхранвало страхове и разочарования в душата ни. Юпитер и Уран в знака на Телец също ще доведат до осезаеми промени. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, през новата седмица не трябва да правите компромис с това кои сте по никакъв начин, само за да имате любовна връзка. Звездите ви съветват да внимавате с връзки, които изискват от вас да „изтриете части от себе си“, само за да се впишете в профила, който търси отсрещната страна. Такава ситуация може сериозно да навреди на самочувствието ви. Не се колебайте да говорите за това. Ако сте необвързани може сериозно да обмислите помирение с бивш партньор, но само ако той/тя напълно ви приема такива, каквито сте.

Телец 

Телецът може да направи голям пробив по отношение на любовта. Ако вече сте във връзка, тогава с любимия ви човек може да надградите взаимоотношенията си. И двамата сте готови да се впуснете заедно във вълнуващи житейски преживявания, които ще доведат до голям личен растеж и този на връзката ви. За необвързаните представители на зодията, магическият съвпад Юпитер-Уран във вашия знак в събота, създава условия за нова любов.

Близнаци 

Времето за действие е сега, Близнаци! Ако непрекъснато мислите дали да влезете в романтична връзка с приятел, тази седмица вероятно ще вземете окончателното решение. Меркурий се движи ретроградно през вашия сектор на приятелството и в края на седмицата ще влезе в съвпад с Венера, също в тази част от вашата карта.

Двете планети ще ви напътстват, докато вземате смело решение относно любовта, което ви позволява да следвате сърцето си, независимо какви могат да бъдат последствията. Обвързаните ще имат хубава седмица и може да сбъднат някоя своя мечта с любимия им човек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase