Снимка: Istock

Очаква ни интензивна седмица по отношение на някои астрологични събития. Седмицата започва със слънчево затъмнение и новолуние в знака на зодия Овен. Тъй като това затъмнение е тясно свързано с ретроградния Меркурий, възможно е да се наложи да реорганизираме приоритетите си, за да подчертаем собствените си нужди в една връзка. Това не е непременно егоистично, защото не бива да забравяме и за самоуважението. Ако искаме някой друг да ни обича, първо трябва да уважаваме себе си. 

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

12 архетипа според зодията – разберете кой е вашият 

Овен

През тази седмица всичко, което се случва е благодарение на мощното слънчево затъмнение във вашия знак. Това може да ви накара да осъзнаете, че любовният ви живот се нуждае от определени промени. 

Затъмнението се случва и по време на новолунието в Овен, а не бива да се забравя, че Меркурий сега е ретрограден. Готови сте да преоткриете себе си по много начини, що се отнася до романтичните въпроси. Искате любов, искате повече от любовта и връзката си и ще положите усилия в тази посока.

Женски хороскоп за април

Телец

Скъпи Телци, има продуктивни промени, които можете да направите в социалния си живот, така че компанията, която поддържате, да улеснява любовния ви живот, вместо да му пречи. Жизненоважно е хората около вас да насърчават и подкрепят растежа ви, а не да ви спират. 

Необвързаните ще са активни в търсенето на нова любов и определено няма да скучаят. Телците във връзка пък ще успеят да задълбочат отношенията си и да имат хубава седмица. 

Близнаци 

Уважаеми Близнаци, слънчевото затъмнение попада във вашия социален 11-и дом и ще ви насърчи да положите усилия да разнообразите социалния си живот. Ако сте необвързани, то създаването на нови контакти ще разнообрази възможностите ви за нова любов. 

Обвързаните представители на зодията ще отделят повече време на любимия човек и по-малко на работата. Определено ще си заслужава. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase