Снимка: БГНЕС

Полиция влезе за кратко в сектор А на Националния стадион "Васил Левски", след като фенове на Левски се опитаха да пробият и да навлязат на пистата на стадиона, съобщи БГНЕС.

Още по темата

Привърженици на "сините" реагираха остро, след като ракети полетяха към сектора, както и към ложата на Националния стадион.

Положението за момента е овладяно, въпреки че стюарди се сбиха със запалянковци. Линейката продължава да има работа, след като по-рано трябваше да се намесва след обстрели с ракети между секторите А и Г.

Въпреки призивите за спокойствие по трибуните в поредното издание на Вечното дерби както от "сини", така и от "червените", и този сблъсък няма да мине без напрежение.

Часове преди дербито от СДВР съобщиха, че са намерили големи количества пиротехнически средства, укрити на различни места на стадиона. Сред тях са ракети с голям обхват и самоделни взривни устройства с дистанционни.

Стана ясно и че пет от камерите на стадионa не работят. Все още не е установено кой и как е успял да внесе пиротехниката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase