Снимка: Istock

В последните дни на март може да очакваме обрати в любовта. Лунното затъмнение във Везни ще ни даде сили да намерим онова удовлетворение, което сме търсили. Тригонът между Луната и Плутон също ще окаже влияние. Наясно сме и сме готови да положим необходимите усилия, за да създадем нашата мечтана връзка. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Представителите на зодия Овен могат да очакват повече положителни събития по отношение на любовта в последната седмица на месец март. Някои романтични връзки ще се развият още повече. Взаимната привързаност с любимия ви човек ще се задълбочи. Очаквайте внимание и обич от партньора си към вас. 

С напредването на седмицата желанието ви да имате повече моменти насаме с любимия човек, ще провокира и въображението ви за някаква изненада към него или планиране на кратко пътуване. 

Ако сте необвързани и в последно време не сте имали желание за нова любов, то лунното затъмнение тази седмица ще промени тази ваша нагласа. 

4 зодии, на които ще им върви в любовта през април (+ВИДЕО)

Телец

Новата седмица ще ви покаже, че вашите любовни мечти могат да се сбъднат. Звездите показват, че всичко, което трябва да направите, за да започнете да ги проявявате, е да сте дейни. Готови ли сте за това или изпитвате определени страхове? Може би жадувате за нещо непринудено с някого, който желае да прекарате много време заедно? Ако не сте сигурни какво искате, Телци, то през следващата седмица ще трябва да се определите.

В началото на периода може да се появят обещаващи новини по отношение на любовния ви живот, които ще дадат положителен тон на настроението ви. 

Близнаци

Родените под знака на зодията ще имат благоприятна любовна седмица. Можете да очаквате изключително удовлетворение по отношение на любовта. Тази седмица предстои лунно затъмнение, което ще създаде перфектната енергия за подкрепа на нова любов, ако сте необвързани или пък удовлетворение в настояща връзка, ако сте обвързани. Ако се срещате с някой нов потенциален партньор, има вероятност взаимоотношенията ви да се задълбочат. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase