Снимка: iStock

С покачването на температурата вероятно започвате все по-усилено да пренареждате гардероба си и шкафа с обувки. Зимните дрехи и ботушите отиват назад, а на тяхно място се настаняват по-леките материи, късите ръкави, прохладните рокли и равните обувки.

Всеки нов сезон обаче ви подканва да си купите нещо ново, с което да подобрите още повече външния си вид. Докато дрехите са много по-лесният избор в по-топлите месеци, то обувките са съвсем друга история. Трудно ни е да решим дали денят е подходящ за сандали, пантофки, маратонки или дори боти. Това сериозно може да ограничи времето ни за подготовка рано сутрин и да ни създаде главоболия, които бихме избегнали, ако сме по-наясно с тенденциите за сезона.

За щастие, социалните мрежи са се погрижили за разрешаването на тези неприятности, предоставяйки ни няколко основни тенденции в обувките за пролетта и лятото. Макар някои да казват, че онлайн платформите са лоши за младото поколение, ние сме благодарни на потребителите на TikTok, че ни спестиха време и усилия в търсенето на най-популярните модели, с които да допълним основния си тоалет.

Тенденциите при обувките за пролет/лято '24 можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase