Снимка: Istock

Чудите се как да разберете дали сте толкова важна за него, колкото е той за вас. Има няколко сигурни признака, които могат да ви ориентират дали той държи на вас достатъчно.

Спазва обещанията си

В началото на връзката едно от най-важните неща е да се постави основа, да се създаде доверие между двама души. Това се случва разбира се, като се спазват дадените обещания. Не е казано, че трябва да са много сериозни или важни обещания, дори и обикновени уговорки в ежедневието са достатъчно показателни дали той държи на вас.

Ако той се стреми да бъде точен спрямо вас, да спазва уговорките помежду ви, това е прекрасен знак за бъдещето на вашите отношения. Ако от самото начало на връзката ви подходи сериозно, има голям шанс нещата между вас да се получат.

Не ви пришпорва

Ако партньорът ви се отнася с внимание към вас, не ви притиска да правите нещо, което не искате, това е показателен знак, че държи на вас. Страхът да не развали магията на това, което се случва помежду ви е по-силен от всичко останало и затова той проявява търпение към вас. Ако забелязвате подобно поведение, радвайте се, явно е, че държи много на вашата връзка.

Стреми се да е ваш приятел, а не само любовник

Може би един от най-важните аспекти в една любовна връзка е създаването на истинско приятелство между двама души. Защото, колкото и силно да е физическото привличане, рано или късно то отслабва и ако на негово място няма нищо друго, то връзката ще започне да линее и неминуемо ще е поставена на изпитание. А ако той се стреми да бъде преди всичко ваш приятел, доверен човек, с когото можете да говорите за всичко, това означава, че ви желае не само тялом, но и духом.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase