Снимка: iStock

Искате ли да научите как да можете да разпалите връзката си, ако от години сте с един и същи партньор? Дългогодишната връзка може да се превърне в даден момент в твърде позната и удобна, но малко скучна и поизхабена житейска ситуация. Ако искате да си върнете част от вълнението и отново да се почувствате по-близки с половинката си, можете да следвате експертните съвети на Сара и Мат Дейвис, психотерапевти и психосексуални терапевти, които са щастливо женени от 25 години.

Въз основа на личния и професионалния си опит, те са съавтори на книга за тайните на трайната любов и как да съживите романтиката в една връзка. „Проучванията около двойки, които смятат, че са открили „перфектния“ партньор, показват, че те често са по-самодоволни и вярват, че автоматично ще останат заедно“, обяснява Сара Дейвис. „Това означава, че те не полагат толкова много усилия, за да се грижат за връзката си и да я подхранват.“

Със сигурност ще има „недостатъци и разочарования“, добавя Мат Дейвис, но трябва да работите заедно, за да ги разрешите. Тук Сара и Мат разкриват как да разпалите връзката си и да изгладите проблемите със своята половинка.

10 съвета за разпапване на искрата в дългогодишна връзка, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase