13

Трифон

преди 6 месеца

Заведете дъската на лозето да се потите заедно, това е начина.

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 12 Според теб, само мъжете ли искат младо? :))) И самолетите зависят от възрастта.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Това което искам да кажа е че ако няма любов ( а то в повечето случаи няма) мъжът докато може да вдига самолета ще заглежда младите булки. Това е нормално. Ако не заглежда младите значи вече не може да вдига самолета или е минал на другия бряг. Няма как една жена над 35 да се конкурира с млада 18-20 годишна. Как и няма как 55 годишна да се конкурира с 35 годишна. Мъжете искат младо.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Каква искра търсите като вече сте дърти? Илюзията наречена "любов" трае най много 2 години. При повечето хората средно е около 6 месеца. После почват да правят сметки как ще градят "живот" заедно. И ако сметките не излизат следва или развод или дълги години нещастно съвместно съжителство по принуда от страх да не останат сами или както е популярно да казват "заради децата". Ако изобщо имат деца, щото и на тях вече им мина модата.

9

Това е вярно

преди 6 месеца

Понякога не се харесваме ли? Една от най-възрастните ми колежки, на която повечето лелки завиждат за хубавото семейство и успешния брак, понякога ни казва: "Поне веднъж в годината човек си казва, че иска да се разведе. Изчакай да ти мине ядът и ще видиш нещата по друг начин. И ти сигурно понякога вбесяваш другия."

8

Анонимен

преди 6 месеца

Да се отнасяш към брачния си партньор(ка) като към непознат човек, та по този начин да научиш нещо ново за него? Странен съвет, не знам как някой си мисли, че ще постигне това.

7

Полезните съвети

преди 6 месеца

Разбира се, че е задължително партньорите да се грижат един за друг и да слушат другия, когато той говори, да вникват в това, което иска да им кажо. Вярно е, че не бива да очакваш другия да ти чете мислите, дори да сте заедно от много години - кажи му в прав текст какво искаш или не исдкаш и след това се споразумейте. Вярно е и това за критиките и препоръките - вместо да се цупиш, кажи какво би те зарадвало в поведението на другия.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Искрата грижливо се поддържа и от двамата, тогава е вечна. Угасне ли, все едно да се опиташ да съживиш покойник. Е, понякога се случват чудеса, но много, много рядко.

5

Анонимен

преди 6 месеца

От тая мания непременно да има "искра" само страдат хората и се вкарват във филми! И да има искра кво, пак може да не сте щастливи! Въпросът е добре ли сте заедно? Ако сте добре, ни искра ви трябва, ни нищо! Продължавайте да сте добре и не се напъвайте да влизате в чужди шаблони!

4

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 1: И си затваря очите. Ама трябва ли ти такава "връзка"?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Достатъчно е взаимно да се чувстват желани и обичани!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Я по-добре недейте..

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ето ви десет експертни съвета: мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща, мъжът плаща ВСИЧКО! Готово! :) Връзката ви е възстановена :)