Снимка: Twitter
fallback

"Стриптийз" изпълнение пред очите на малки деца. Това е поредната сцена, която втрещи потребителите в социалните мрежи. Случката е от конкурса за красота Pride в крайморски град Кент. На видео, широко разпространено онлайн, се вижда как един от състезателите сваля панталоните си пред непълнолетни деца, докато симулира сексуален акт на бастун.

Чува се как тълпата аплодира, докато изпълнителката танцува по сутиен и бельо на песента Pony от Ginuwine, включваща текста: "Ако си възбуден, нека го направим. Язди го, понито ми. Седлото ми чака. Ела и скочи върху него".

Кадрите, публикувани в Twitter, показват около дузина момичета и момчета, които гледат шоуто.

This is from a Margate, Kent, pride event.
A repulsive stripper was hired to entertain kids with a show that involved simulating sex acts.
This is FFS pedophilia. pic.twitter.com/ztZdwEg9G6

— Theresa Sneath (@SneathTheresa) January 11, 2024

Смята се, че събитието е част от целодневно състезание, в което състезателите се борят за титлата Mx Margate. Насърчават се кандидатури от "всички полове, възрасти, раси, LGBTQIA+ хора, дългосрочни жители на Thanet и хора с увреждания", според уебсайта на Margate Pride.

"Мястото му е в нощен клуб"

Събитието беше водено от Джони Уу, британски комик, и оценявано от артиста Трейси Емин, актьора Ръсел Тови и Робърт Диамент, директор на базираната в Маргейт галерия Карл Фрийдман.

Правилата на състезанието гласят, че "нецензурните прояви, непристойното излагане или сексуални действия" от участници на публично място са забранени.

Активистите казаха, че "развлечението за възрастни“ не е трябвало да се изпълнява пред деца.

"Когато става въпрос за защитата на децата и уязвимите, досега трябваше да сме научили, че на групи като Pride, Stonewall, Mermaids, Educate and Celebrate - всяка организация, създадена около сексуалността и измислената идентичност на индивидите, не може да се вярва", обясни Кели-Джей Кийн, основателят на Standing for Women. "В този момент трябва да попитаме къде бяха родителите? И какви родители оставят децата си пред този "артист"? Този човек изпълнява стриптийз и симулира изпълнение на фелацио върху дървен бастун. Ако този сексуален развлекателен акт за възрастни изобщо принадлежи някъде, мястото му е в нощен клуб. Трябва да си глупав, за да допуснеш децата си до някое от тези събития."

Спорът идва, след като детска книжка за Прайда, включваща мъже в робски екипи, беше показана на четиригодишни деца в предучилищна възраст през август. Родителите изразиха загриженост пред персонала на предучилищното училище Genesis в Хъл, след като разбрали, че подобни изображения са показвани на децата им, пишат. от The Telegraph.

Член на персонала защити изображенията, твърдейки, че децата няма да разберат еротичните и сексуални изображения. Ръководителят на охраната в училището твърди, че книгата показва хора, облечени в костюми, и отхвърли опасенията, че снимките са неподходящи. Попечителите на детската градина по-късно потвърдиха на родителите, че книгата е била премахната от детската стая, докато се извършва проверка на безопасността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Какви са тези!?

преди 7 месеца

Евроатлантически Ценности сър! Изборът на цивилизацията!

109

Анонимен

преди 7 месеца

АРЕ ГО СКРИТЕ ТВА БЕ, ЧЕТРИ ДЕНА ВИСИ НАЙ -ОТГОРЕ

108

Мале мале

преди 7 месеца

добре де, нема ли там някой с пищов, автомат...

fallback