Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • Консерва сварен боб от 400 г
  • няколко чери домата
  • 1 малка глава червен лук, нарязана
  • 2 стрити скилидки чесън
  • 5 супени лъжици червен винен оцет
  • сокът на 1 голям лимон
  • сол и черен пипер на вкус
  • няколко стръка пресен магданоз, само листата
  • зехтин/олио на вкус

Приготвяне:

  • В голяма купа добавете лука, чесъна, оцета и лимоновия сок.
  • Всичко се разбърква добре и се оставя да престои 10 минути.
  • След това може да добавите отцедения и изплакнат боб, нарязаните домати.
  • Овкусете с подправките и за финал добавете зехтина/олиото и магданоза.
  • Разбъркайте и сервирайте.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 месеца

Боб се яде пресен, ЕДЪР, с леко олио и малко лук после най-прекрасните коледни пръдни идват. Коледа е вредна за планетата, много пърдите.

5

бай Ламби

преди 4 месеца

До Анонимен 2 Ами ти бобената салата с трюфели и аспержи ли я прайш бре?Сигурно слагаш миди сен жак и кралски скариди вътре.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Очаквам с нетърпение рецептата за лютеница с праз.

fallback