Продукти:
- Консерва сварен боб от 400 г
- няколко чери домата
- 1 малка глава червен лук, нарязана
- 2 стрити скилидки чесън
- 5 супени лъжици червен винен оцет
- сокът на 1 голям лимон
- сол и черен пипер на вкус
- няколко стръка пресен магданоз, само листата
- зехтин/олио на вкус
Приготвяне:
- В голяма купа добавете лука, чесъна, оцета и лимоновия сок.
- Всичко се разбърква добре и се оставя да престои 10 минути.
- След това може да добавите отцедения и изплакнат боб, нарязаните домати.
- Овкусете с подправките и за финал добавете зехтина/олиото и магданоза.
- Разбъркайте и сервирайте.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
6
Анонимен
преди 4 месецаБоб се яде пресен, ЕДЪР, с леко олио и малко лук после най-прекрасните коледни пръдни идват. Коледа е вредна за планетата, много пърдите.
5
бай Ламби
преди 4 месецаДо Анонимен 2 Ами ти бобената салата с трюфели и аспержи ли я прайш бре?Сигурно слагаш миди сен жак и кралски скариди вътре.
4
Анонимен
преди 4 месецаОчаквам с нетърпение рецептата за лютеница с праз.