6

Анонимен

преди 4 месеца

Боб се яде пресен, ЕДЪР, с леко олио и малко лук после най-прекрасните коледни пръдни идват. Коледа е вредна за планетата, много пърдите.

5

бай Ламби

преди 4 месеца

До Анонимен 2 Ами ти бобената салата с трюфели и аспержи ли я прайш бре?Сигурно слагаш миди сен жак и кралски скариди вътре.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Очаквам с нетърпение рецептата за лютеница с праз.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Консерва боб ... С оцет... Не бих куснал такова. Плащат ли ви нещо за тия "рецепти" да ги пишете?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Боб с лук и оцет, тва сериозно ли?

1

Мара Тонкова

преди 4 месеца

(Мария Антоанета) - Сега като няма газ, яжте повече боб за да компенсирате разликата!