Снимка: Istock

Когато двама души се решават да сключат брак, едва ли мислят за развод. Надяват се на най-доброто. Въпреки това, има някои знаци още на ниво любовна връзка или начални етапи на брака, които подсказват за това дали един брак би бил продължителен и щастлив или не. Вижте според западни специалисти знаците, че бракът ще просъществува дълго.

Абсолютно приемате различията помежду си

Според западни специалисти, бракът продължава, когато двойките уважават различията помежду си. За тях различията им са като предизвикателства, а не като пречка за взаимоотношенията им. Така например вие и съпругът ви сте различни, въпреки че имате допирни точки. И двамата полагате усилия в приемането на силните си и слаби страни. Разбира се, тук не става въпрос за това да приемате и да се примирите, ако той е женкар, има зависимости, отнася се зле с вас.

Любовта ви не познава граници

Когато вие и вашият съпруг се приемате и обичате такива, каквито сте, това е добър знак, че бракът ви ще продължи. Това означава, че прегръщате добрите, не толкова добрите и отрицателните страни един на друг. Не изисквате от другия нещо, за да го обичате, както и той от вас. Може би дори сте се влюбили един в друг и заради някоя отрицателна черта.

Вие приемате неговото минало и той вашето

Не може да има щастлива връзка и брак, ако двама души крият тайни един от друг, свързани с миналото им. Ако не държите миналото ви скрито, то вие естествено си позволявате да се преоткриете един пред друг. Или се приемате, или приключвате връзката.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase