16

Идат

преди 4 месеца

Нашия брак е пред 40 години заедно Тоест от 1984 година Баща ми не я искаше Била лигава една на майка Ревнувах я от майка и Но е прекрасен характер Никога не се сьрди и не е алчна Харчим си парите заедно Познавам я от 1 пьрви курс в университета Имам 2 сина и досега си я обичам Не е идеална но за мен е най добрата в всичко Обича да спи да гледа телевизия и да мьрзелува но пак я харесвам Секса не го спирам докато мога още

15

разведен

преди 4 месеца

1, 2, 3, 4 и 5 са глупости. Единствената причина за развод се нарича АЛЧНОСТ. Ако няма алчност има брак, ако има мъжа отива да си лозето.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Изгонили детето в коридора на вагона. След почивката то естествено казва на татко си. Молба за развод, съд, жената губи родителски права и е осъдена да плаща издръжка. Така че всякакви случаи има..

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ако разбера, че жена е била с много преди мен, няма да продължа с нея. Да си търси някой себеподобен, който е бил с много жени. Мъж не се развежда ли? Мой ученик - трябваше да ходят семейно на море. Обаче баща му в последния момент от работа му спират отпуската - дошли спешни задачи. Вечерта лют скандал между него и майка му. Сетне майката тръгва сама с детето, със спален вагон, нагласена с рокля с дълбок гол гръб и чехли с високо токче. Във влака се запознала с някакъв, натаковали се, изгонили

12

Анонимен

преди 4 месеца

Мнозина остават заедно най-вече заради децата, а когато децата завършат образование и започнат работа, вече и на двамата съпрузи им е минал меракът отново да ергенуват и момуват или да си търсят нови брачни половинки.

11

Има само две причини

преди 4 месеца

С времето любовната страст вече не е толкова силна.Караници има почти всеки ден във всдяко семейство.Има и други главоболия и трудности, свързани със семейния начин на живот. Затова остават заедно само онези хора, които се уважават и държат един на друг, а също и тези, които имат някаква сметка от това бракът да не се разпадне. Сметката може да се изразява в общ бизнес, или във финансова изгода на единия, или просто защото и на двамата доходите им са ниски и няма да мизерстват само ако са заедно

10

До 9

преди 4 месеца

Защо да е допустимо да е имала четирима партньора преди мъжа си? Питам, защото виждам какво става около мен, чувам и доста неща за хора от предишното поколение. Животът те опровергава, най-големите к. се омъжват най-добре. Ако не успее да хване богаташ или голям шеф, избира си някои свестно момче от стабилно семейство. Ти виждал ли си paзтypeна жена, която да не е успяла да се омъжи, ако пожелае това? Старите моми в повечето случаи са бивши добри и скромни момичета.

9

43-годишен

преди 4 месеца

Ми аз нямам жена. Викам от време съседа да ме изджаcка, като няма жени пак е нещо

8

да не чуят комшиите

преди 4 месеца

В България брака продължава, колкото жената прецени. Условията са задължителни да се спазват от него. И пак, ако тя види, че има по-добра алтернатива, ще го разкара. Мъж в България не се развежда. Може да погледне да удари нещо странично, но развода е решение на жената, ако го спипа. Повечето двойки са заедно по инерция. Трима от най-близките ми спят отделно от жените си. Съквартиранти + децата. Това децата го виждат, но тук всеки мисли, че така е добре за тях. В нормалните страни се развеждат.

7

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Още кът ви мандръса за първи път и му кажете ти си ми вторият и ша разбере че сте уроспия.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Повечето от написаните неща са верни.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Доста манипулативно.

4

SS

преди 4 месеца

Аз съм женен за жена от жълтата раса, 30 год. Мисля,че за успешен брак трябва да има две неща. Жената да е послушна,а мъжа отговорен към семейството си.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Мише, а 5 знака, че сексът ни ще продължи дълго?

2

36 г. брак

преди 4 месеца

И в един момент човек си дава сметка, че от компромиси "заради децата" е изгубил себе си.

1

сметки без кръчмар

преди 4 месеца

Ако искаш да разсмееш Бог, кажи му че имаш планове !