Снимка: Istock

Бракът е естествена стъпка в продължение на връзката, когато двамата партньори са сигурни, че искат семейство, искат да надградят отношенията си и да ги превърнат в нещо по-дълбоко. С брака обаче не трябва да се прибързва. Любовта, страстта, чувствата, щастието, което изпитвате в началото на връзката не са достатъчни, за да се впуснете в това отговорно съвместно съжителство.

Има някои сигнали, които издават, че е по-добре да не се омъжвате или определено не трябва да прибързвате с тази крачка.

Кои са признаците, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате?

Партньорът ви лъже постоянно

Ако хващате половинката си в лъжа дори за някакви минимални и незначителни неща, това е сериозен червен флаг, че не може да му се има доверие. Малките лъжи се превръщат в големи и никога не можете да сте сигурни къде е истината, дори да ви я казва в даден момент.

Излъгал е за нещо голямо

Ако сте разкрили лъжа, която касае нещо голямо, нещо, което може да помрачи отношенията ви независимо дали е част от миналото или настоящето, това също е червен флаг да не бързате с брака. Когато встъпвате в такъв сериозен съюз е необходимо между вас да цари искреност, честност и откровеност. Ако те са помрачени от голяма лъжа, която сте разкрили, не бързайте да се омъжвате.

Близките ви казват да не се омъжвате

Този момент е много деликатен и е с двустранно значение. Понякога близките и семейството драматизират и нямат основание да не харесват партньора ви. В други случаи обаче са прави и е добре да ги послушате, да свалите розовите очила и да се опитате да погледнете обективно през тяхната гледна точка, защото може да имат право. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase