23

на 10

преди 5 месеца

така е мила По добре сам отколкото зле придружаван

22

мдаа

преди 5 месеца

И все пак ПРОКЛЕТ ДА Е ТОЗИ КОЙТО НЕ СЛУША СЪРЦЕТО СИ ДОРИ ДА ГРЕШИ

21

яз

преди 5 месеца

Ако нещо се е случило в миналото и то автоматично кара партньорът да се съмнява непрекъснато в теб и по подразбиране да ти няма доверие и сега без никакво основание -това е непоносим кошмар.

20

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 20 Това е така, но когато става въпрос за брак човек може да се доверява на собствената си преценка едва когато понатрупа житейски опит - поне да е на 22-23 г., ако е момиче и да бъде на не по-молко от 27-28 г., ако е мъж. В по-ранна възраст често бъркат нагона с любов и в това отношение мъжете стават по-трезви по-късно в сравнение с жените.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Решения, взети под натиск обикновено са грешни. Единствено се доверявайте на собствената преценка!

18

От 10

преди 5 месеца

17, никой не говори за девици, а някои хора не ставаме за семейството. Осъзнаваме го. Свикнали сме да си живеем сами и това не ни е проблем, а избор.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Dobriyat varoyat ndesno vreme svikasi ibgi meni kato nosni katpicki sipatyaga nikoi notmalen vece brak ne ste ili sa malko horata vece

16

До 10

преди 5 месеца

Мадам, има огромна разлика между понятията "стара мома"и "неомъжвана". Уважавам избора на дамите от втори тип. Съчувствам на онези, които са искали да се омъжат, но не са успели. Но никак не мога да разбера тези, които са избрали да бъдат девици до живот. Може би в далечното минало това е било обяснимо, но днес времената са други.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Продълж. на 14 Това се сторило много смешно на онази лелка, която тогава била само на 20 г. Човекът я харесал и й се обадил после по телефона да я покани да излязат, но тя отказала. Видяло й се много смешно как посвирквал през кривия си зъб, освен това й се сторил възрастен, бил на 30 г. Значи все пак един зъб наистина може да изиграе лоша роля при сгледа.

14

до 13

преди 5 месеца

Зъба е бил, човека е държан на сух док.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Помня какво разказваше една лелека, какизтървала навремето солиден кандидат-жених, с когото я запознали. Той вече бил дипломиран висшист, работел и пътувал в командировки зад граница. Когато го довели у тях да ги запознаят, човекът разказал за последната си командировка. Бил в Париж, от любопитство минал да види плас "Пигал" и демонстрирал как някои от жриците там подсвирквали на мъжете. Само че един отпредните му зъби бил пораснал накриво и когато демонстрирал подсвиркването, това се сторило мн

12

Анонимен

преди 5 месеца

12, та едва ли е била критична. Сигурно не го е бивало в леглото;))))

11

Анонимен

преди 5 месеца

до 9 човека не е знаел че липсата е критична:)

10

Анонимен

преди 5 месеца

8, мост или изкуствен зъб (имплант). Това най-лесно се прикрива.

9

Анонимен

преди 5 месеца

1, да си "дърта мома" няма лошо. Аз съм такава и ми добре. Спокойствие, никой не ми лази по нервичките, с никого не се съобразявам. Човек трябва да прецени кое е най-доброто за него и как се чувства спокоен. Няма универсална истина и да си "стара мома" отдавна не е нещо страшно и притеснително.

8

Много странно

преди 5 месеца

До Анонимен 8 - Защо не си е направил мост?

7

Анонимен

преди 5 месеца

Един не го взели, защото му липсва зъб, това не знам как се покрива, но това е положението. Дамата сега ще завещава всичко на племениците.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Страстта към лозарството също може да попречи, за това си мълчете докато стане работата. Абе изобщо спестете абсолютно всичките си недостатъци, момичетата се впечатляват лесно и ще ви оставят за едното нищо.

5

Анонимен

преди 5 месеца

За колекционерите не знам. За първи път чувам, че колекционерската страст може да пречи на брака.

4

Анонимен

преди 5 месеца

..., а двамата мошеници тук в София си продължават студентския живот и се правят на ергени! 3. Близките ви казват да не се омъжвате? послушайте ги, ако сте още съвсем младо момиче. Бях още дете, когато моя братовчедка след абитуриентския си бал беше заплашила, че ще се гръмне с пистолета на баща си, ако й пречат да се омъжи за ученическата си любов. Няколко години по-късно укоряваше родителите си "Защо не ме набихте, защо допуснахте да направя тази глупост?" Но вече имаше дете.