Продукти:
- 24 бр. почистени скариди
- 8 тънки резена бекон
- 1 с.л. олио
- сокът на 1 лайм
- настъргана кора от лайм – по желание
- 1 ч.л. каджун на прах
- 1 чаена лъжичка мед
Приготвяне:
- Сложете скаридите в купа.
- Добавете към тях меда и подправките.
- Разбъркайте всичко много добре.
- Следва да увиете около всяка скарида бекон.
- Ако парчетата бекон са твърде широки, може да ги разрежете наполовина по дължина.
- Подредете завитите скариди в тава върху хартия за печене.
- Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 6 – 7 минути или докато станат леко златистокафяви.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
8
Itso до 8
преди 5 месецаБих ти отговорил подобаващо но ще си замълча, както е рекъл народа - накажи прocтака с мълчание! Ама ха, аман от квалифициращи прaзноглафци. Tъпак!
7
Не се прави на умен!
преди 5 месецаДо 6 Itso до 4 - ами то и анцуг на немски означава костюм, сега като ходя на сватба адидаса ли да сложа а? . . . Не ти се отдава! Такива като тебе с беден език и умствено ограничени задават такива въпроси! Учи още за да не задаваш прости въпроси!
6
Тони
преди 5 месецаПредставям си как почвам да завивам всяка скарида в бекон и решавам вместо това да направя едно кюфтета....