Снимка: iStock

Ако харесвате факта, че ретро принтовете са популярни сред любимите на съвременната мода, със сигурност ще искате да изпробвате тенденция в дизайна на нокти, която улава онова толкова шикозно винтидж настроение. Разбира се, говорим за маникюрът на точки - забавен начин да промените визията си, който беше популярен през 2020 година. Идеално лесен модел, който също така е невероятно красив и може да бъде направен у дома. Изключително лесно е да се направи с помощта на фиби, дори и ако сте начинаещ в ноктопластиката, като може да използвате всеки сезонен цвят, който ви харесва.

Ако нямате фиби, не се притеснявайте! Все още можете да създадете точен, но впечатляващ маникюр на точки, като използвате други елементи, които имат тесен и заоблен връх. Например, може да използвате клечка за зъби или клечка за уши. Клечката за заъби би била идеален вариант за по-малки точки, докато тази за уши очевидно ще ви осигури по-големи точки.

Маникюрът може да звучи доста лесен и определено е така. Но в същото време има някои неща, които трябва да направите - да не правите - за да получите перфекния резултат.

Как да си създадете маникюр на точки
Преди да започнете с маникюра си на точки, трябва да съберете няколко консуматива. Това включва избрания от вас цвят лак за нокти и нюанса, който ще използвате за точките. Ще е добре също така да вземете хартия, хартиена чиния или силиконова подложка, както и топ лак, за да защитите дизайна си, след като вече е завършен. Разбира се, също така ще е добре да изберете какво да използвате за точките - фибичка, клечка за уши или клечка за зъби.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase