Снимка: Istock

Продукти:

  • 4 филета от лаврак
  • 2/3 ч.ч. чери домати
  • няколко стръка пресен магданоз
  • 1 червена люта чушка
  • 3 супени лъжици зехтин екстра върджин
  • 1 чаша бяло вино
  • сол и черен пипер на вкус
  • ½ ч.ч. вода

Приготвяне:

В дълбок тиган добавете рибните филета с кожата надолу и към тях сложете нарязаните зеленчуци и останалите съставки. Поставете тигана на силен огън и гответе 3-4 минути или докато рибата стане светлорозова на цвят. Изключете котлона и поставете на тигана капак, гответе още няколко минути, за да се сготви рибата напълно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase