Снимка: Lap.bg
fallback

Левски не успя да сътвори чудото в Германия и да елиминира Айнтрахт Франкфурт, след като загуби реванша от плейофите в Лигата на конференциите с 0:2.

"Орлите" спечелиха с голове в края, след като Джесик Нганкам откри резултата в 79-ата минута и хвърли в екстаз феновете на домакините на стадион "Дойче Банк Парк".

"Сините" веднага се хвърли в атаки да изравняват, оставиха свободни пространства в защита и в 86-ата минута Ели Скири сложи точка на спора, след като се разписа след асистенция на Нганкам.

Така с общ резултат 3:1 от двата мача, един от най-силните отбори в Бундеслигата се класира за груповата фаза на турнира.

Всичко за мача Айнтрахт - Левски четете тук

Лудогорец пък записа престижна победа с 1:0 срещу Аякс на "Йохан Кройф Арена" в реванша от плейофния кръг на Лига Европа. Така разградчани отпаднаха достойно от надпреварата с общ резултат 2:4 и ще продължат в третия по сила европейски клубен турнир Лига на конференциите.

Резервата Матиас Тисера вкара единствения гол през второто полувреме.

Всичко за мача Аякс - Лудогорец четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ

преди 8 месеца

А Цецка "Европейска" с колко я размазаха тия Сепси ли, Пепси ли? 0:6....плюс 4 греди...Абе към 0:10 реално....Моля дръжте се "мъжки".....

87

Анонимен

преди 8 месеца

Левскарските *** се бяха оляли от радост за резултата 1:1 на собствен терен и публика,което като резултат си е нищо! Но това говори красноречиво за нивото им на реална самооценка,взеха се много насериозно и си пвярваха напразно! Да побеждаваш по мъжки,не е като да биеш беззащитни жени,да хвърляш димки и пиратки,да всяваш страх,да размахваш чукове и да рушиш паметници! Да бъдеш *** и вандал! Получиха си точно това,което заслужават,изядоха голям бой и ги размазаха! Има БОЖИЕ ПРОВИДЕНИЕ

86

Сашко

преди 8 месеца

Опълченците на Шипка! 90 минути бетон . Страх и безидейност . Да играеш за дузпи пък там каквото стане ...Да, Ама късмет веднъж. Късмет втори път ...Хайде , стига. Два гола в 96 минута абсолютно случайни. Но супер късметлийски . Имаха нужда малко в Европа. Поиграха . След 15 години пак . За отбор с този капацитет си е направо грандиозно постижение.

fallback