Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Аутопсията на Алексей Петров и резултатите от нея са приключили, предаде bTV. Петров е уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата. Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони, сочат данните от експертизата.

Oще по темата

48 часа след разстрела на Алексей Петров полицията и прокуратурата мълчат. Тялото на Алексей Петров все още се задържа.

Все още няма информация дали има гореща следа за причините за покушението, както и кои са предполагаемите извършител и поръчител. Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение в района.

В публичното пространство версиите стават все повече - смърт заради влияние в политическия сектор, в службите или амбиции в икономическата сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

IQ 3.14

преди 8 месеца

след епопеята с дългоцевни оръжия и излишни свидетели, днес разбираме че т.нар хидрошокови патрони са специални. кво ли ше стане ако некой обясни на експертите и журналистите, че при всяка огнестрелна рана има и хидрошок?

149

До148

преди 8 месеца

"Разбирач"имаш ли на идея какви поражения дава експанзивният боеприпас при съприкосновение,без значение какъв калибър е бил той,дали 7.62 или 5.45 mm,той увеличава своят диаметър двойно и мазалото става пълно?Аман от профани които се опитват да създават впечатление!

148

Троя

преди 8 месеца

Първо беще пушка, сега се оказа, че е автомат. До края на месеца да не се окаже, че е било гаубица. А, както спомена един колега по долу, тая охрана да не би да се е изпарила случайно. Дума не обелват по въпроса, все едно не са били там. Дали няма до края на следствието и тримата да дадат "фира". Я инфаркт, я инсулт, я някоя трудова злополука, че напоследък бая зачестиха, особено "сърдечно - съдовите" проблеми.

fallback