Снимка: Lap.bg
fallback

Лудогорец загуби гостуването си на словенския Олимпия Любляна с 1:2 и отпадна от Шампионската лига след общ резултат от двата мача 2:3.

Разградчани поведоха с гол на Кирил Десподов от пряк свободен удар, но в крайна сметка домакините обърнаха мача за 2:1.

Лудогорец стигна до дузпа в 12-тата минута да даденото продължение, след като съдията първоначално подмина нарушение срещу Спас Делев, но след консултация с ВАР промени решението си. Зад топката застана капитанът Кирил Десподов, но той би слабо и не успя да преодолее вратаря на домакините.

Така словенците продължават напред в турнира, след като първия мач в Разград завърши 1:1.

Родният хегемон пък завърши двубоя с 10 души, след като започналият за първи път като титуляр Сон получи директен червен картон в 82-ата минута.

След загубата Лудогорец продължава участието си във втория по сила турнир  - Лига Европа.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 9 месеца

На сайта на Галатасарай може да гледате в момента на живо репортажи вътре на стадиона Вмомента загряват и по трибуните вече е лудница

77

VladTepes

преди 9 месеца

До Баба РадкаНе само в нападение - имат силни изяви и в защита - творчески засади и нарушения, плод на интуицията и въображението им.

76

Голяма...

преди 9 месеца

...работа. Всичко е за няколко долара повече. Любляна в следващия кръг ще отпаднат, а Л-ц така или иначе пак щяха да са в ЛЕ както всяка година. Нямаме дупе за ШЛ, дори и в групите, пак сме бокс. крушата. Фатката е колко ще изкяриш финансово от всеки мач, победа, равен, участие на олимпийски принцип. Инак, погледнато спортно, бий да те уважават. На тия трябваше да им лепнем тройка първия мач, ама...

fallback