Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 2 опаковки сирене котидж
  • 200-250 г разтопен тъмен шоколад, млечен или микс от двата вида

Приготвяне:

Сложете съставките в блендер или кухненски робот. Смелете ги добре и разпределете в подходящи купички, чаши. Покрийте ги със свежо фолио и поставете в хладилник за няколко часа. Преди да сервирате, украсете по ваше желание.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен точно в тази рецепта, става въпрос за извара. Изварата в блендер става на нещо доста близко до крем сирене, разбира се с много по-ниска масленост. Ако е прясно сирене, според мен вкусът ще е съмнителен. Но кой знае, може и да стане нещо. Поне му сложете някаква захар, че ако е тъмен шоколада, ще има вкус предимно на сирене :)

5

Dark chocolate

преди 9 месеца

Украсете по ваше желание, примерно с кристали или пудра захар.

4

Анонимен

преди 9 месеца

До MNENIE - Няма смисъл да си играеш да топиш шоколада тогава. Идеят тук е, да се направи шоколодов мус, ама и нещо не се получава :)

fallback