6

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен точно в тази рецепта, става въпрос за извара. Изварата в блендер става на нещо доста близко до крем сирене, разбира се с много по-ниска масленост. Ако е прясно сирене, според мен вкусът ще е съмнителен. Но кой знае, може и да стане нещо. Поне му сложете някаква захар, че ако е тъмен шоколада, ще има вкус предимно на сирене :)

5

Dark chocolate

преди 9 месеца

Украсете по ваше желание, примерно с кристали или пудра захар.

4

Анонимен

преди 9 месеца

До MNENIE - Няма смисъл да си играеш да топиш шоколада тогава. Идеят тук е, да се направи шоколодов мус, ама и нещо не се получава :)

3

Kichka

преди 9 месеца

До 1 Не всичко е прясно сирене, хоро и пилон.

2

MNENIE

преди 9 месеца

Много лесна и вкусна рецепта за шоколад - разтапяш два шоколада и ги слагаш в хладилника за 2 часа - после ядеш шоколад . Прилича ми на Българката която изобрети Бира на Хапчета - слагаш хапчето в халба за бира , доливаш бира , слагаш в хладилника за 1 час и пиеш .

1

Анонимен

преди 9 месеца

Колко точно е сложно да се напише "прясно сирене", вместо "сирене къртач" или каквото там е написано?