БГНЕС
fallback

След като Иванка Тръмп се появи с официална рокля, подобна на една от тези на Кейт Мидълтън, наскоро принцесата на Уелс копира стила на дъщерята на бившия американски президент. Съпругата на принц Уилям присъства на негов поло мач, за който облече модел за 700 долара.

Кралската особа пристигна в Егам, Англия, с ефирна рокля в бяло и синьо на марката Beulah London. Освен със своите уникални дизайни, тя е известна с това, че с продажбите си подкрепя жертвите на трафик на хора.
 
Синята рокля на Кейт е с високо деколте, четвърт дълги ръкави и флорален десен. Нея тя е съчетала с нюд обувки на ток и обеци.
 
Според данни на Insider, близо пет дни след като Мидълтън бе сред публиката на събитието, в което взе участие нейният съпруг, роклята ѝ вече е разпродадена. Като в британските сайтове нейната цена е била около 700 долара.
 
Мидълтън по стъпките на Иванка Тръмп
 
Освен коментарите за това колко добре изглежда принцесата на Уелс, модни експерти отбелязват, че нейният стил е сходен с този на 41-годишната дъщеря на Доналд Тръмп.
 
През септември 2020 г. Иванка облече същата рокля с флорален мотив в бял цвят. Нея тя избра, за да води кампанията на своя баща за президентските избори.
 

Извън кралската ложа и с тоалет като Даяна – Кейт Мидълтън на „Уимбълдън“

Код розово: Кейт Мидълтън с кукленска рокля

Кейт Мидълтън с рециклирана рокля от лято 2022

 

Подобно на Кейт, Тръмп носи обувки на тънък ток с роклята.
 
Кралската особа и бившата първа дъщеря неведнъж показват, че предпочитанията им за дрехи са едни и същи.
 
Още за модните предпочитания на Кейт Мидълтън и Иванка Тръмп, както и други новини за мода ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 9 месеца

Пак ли? Тя и бельото да и сложи

fallback