Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец юли?
 
Предлагаме ви хороскоп за седмия месец от 2023 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
В началото на месеца концентрацията няма да е най-силното ви качество. Започнете периода с умерен ритъм и постепенно повишавайте темпото. Създайте точен ред при изпълнението на професионалните задължения, защото обстановката ще става все по-динамична и напрегната. Когато на 18.07 Лунните възли променят позицията си и Северният навлезе във вашия знак е добре да имате ясна концепция за всяка своя дейност и ще ви е далеч по-лесно. До края на месеца макар и бавно ще успеете да се справите с проблемите, които са ви споходили в началото. Няма да се случи толкова бързо, колкото ви се иска, но пък ще се отрази положително на финансовото ви състояние.
 
Телец
 
Почти непрекъснато основната ви мисъл ще е по какъв начин да повишите доходите си. В интерес на истината, няма да е лесно и в този смисъл е желателно да взимате решенията си обмислено и без да се надценявате. Разчитайте само на себе си, планирайте разходите си разумно и не се поддавайте на изкушението да участвате в дейности, обещаващи бързо забогатяване. В началото и в края на месеца са възможни стресови ситуации, засягащи партньорските отношения, но ако овладеете емоциите и избегнете импулсивните действия едва ли ще се стигне до остри конфликти.
 
Близнаци
 
Обстановката твърде често ще е неясна и ще се налага да реагирате гъвкаво, но вие това без съмнение го умеете. При необходимост от помощ разчитайте предимно на старите си приятели и партньори. Ако сте си наумили да сменяте работното място, да въвеждате реорганизации в колектива или нововъведения в приятелския си кръг, то направете го преди Венера да премине в ретроградно движение. В края на месеца обстановката ще е напрегната, разговорите сложни, споразуменията на моменти почти невъзможни, което е явен признак, че не бива да прекалявате с амбициите. Тогава е подходящо да насочите усилията си към оформянето на задграничните проекти.

Хороскоп за седмицата - какво да очаквате? 

Ретрограден Нептун 2023: Какво да правите и какво не до 5 декември?

Те винаги са прави: Три зодии, с които не може да се спори

Лъв

Рак
 
Условно казано месецът може да бъде разделен на две части – до и след Новолунието, което ще е във вашия знак. Преди да се е случило е желателно да овладеете емоциите. Подхождайте прагматично към уреждането на финансови въпроси и крайно предпазливо към промени, засягащи професионалния ви статус. В този период консерватизмът е за предпочитане пред иновациите. Когато Луната премине в следващата си фаза ще разполагате с благоприятни условия за уреждане на семейни, роднински и съседски противоречия. Бихте могли да уредите и проблеми, засягащи имотното ви състояние или местоживеенето, но само при условие, че сте ги подготвили подробно и старателно. За разрешаване на тежки семейни проблеми търсете квалифицирана юридическа консултация.
 
Какво да очакват останалите в зодиака и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase