Снимка: Lap.bg.
fallback

Националният отбор на България по футбол продължава да е без победа в квалификациите за Евро 2024, след като не успя да победи като гост Литва – 1:1.

От 17-ата минута на мача "Лъвовете" играха с човек повече на терена, но за това време успяха да вкарат само един гол, дело на Марин Петков. И той беше изравнителен, след като малко преди изгонването на Юстас Ласицкас, Гвидас Гинейтис беше извел домакините напред.

Хората на Младен Кръстаич създадоха твърде малко в предни позиции, особено след почивката и логично не стигнаха до победата.

В класирането България има само 1 точка след първите 3 кръга, балтийците също спечелиха първи пункт в актива си, но от две срещи. На 20 юни "Лъвовете" приемат Сърбия в Разград. 

Подробности за срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

До 124

преди 10 месеца

Това че си бил добър футболист не значи че си добър управник ( иначе в политиката и управлението като цяло щеше да пълно с бивши футболисти - точно напротив , има много истории на фалирали футболисти щом спрат със спорта) не е изцяло виновен но истината е че откакто е начело на БФС пътя е само надолу

114

До123

преди 10 месеца

И ако не е Перукан а Иван, Стиля и т.н, какво ще стане??? Перукан и колегите му стигнаха до върховете на световният футбол ,пубере ! Твоите набори ,днешните футболисти ,герои от дискотеките в Студентският град ,за нищо не стават! Има ли един да играе в елитен отбор в Европа....Който и да е начело на БФС или треньор с тези гелосани и татуирани глезльовци това ще е резултата !

113

toti

преди 10 месеца

С такива тинейджери само на пиене не можем да ги бием камо ли на футбол........РЕЗИЛ !!!

fallback