115

До 124

преди 10 месеца

Това че си бил добър футболист не значи че си добър управник ( иначе в политиката и управлението като цяло щеше да пълно с бивши футболисти - точно напротив , има много истории на фалирали футболисти щом спрат със спорта) не е изцяло виновен но истината е че откакто е начело на БФС пътя е само надолу

114

До123

преди 10 месеца

И ако не е Перукан а Иван, Стиля и т.н, какво ще стане??? Перукан и колегите му стигнаха до върховете на световният футбол ,пубере ! Твоите набори ,днешните футболисти ,герои от дискотеките в Студентският град ,за нищо не стават! Има ли един да играе в елитен отбор в Европа....Който и да е начело на БФС или треньор с тези гелосани и татуирани глезльовци това ще е резултата !

113

toti

преди 10 месеца

С такива тинейджери само на пиене не можем да ги бием камо ли на футбол........РЕЗИЛ !!!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Играхме само с човек повече. Ако бяха изгонили още един, можеше и нещо да се случи.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Занижете критериите, правилното заглавие е историческо равенство с класния отбор на Литва, това е постижение за тези гелосани анадолски кучета.

110

Анонимен

преди 10 месеца

Българския футбол е време вече да се закрие окончателно

109

rambaldievskievich

преди 10 месеца

До Щирлиц: Теб да те боядисат и да те овапцат даже! 'баси!...

108

Пената

преди 10 месеца

Така е , като в отбора не е включен българина Сесиньо !

107

Треньор

преди 10 месеца

Ами, истинският футбол не е като ходенето по дискотеки, опипване по парапети , гел по кухата глава, скъпи коли, евтини к..рвета и чалга до зори !

106

До 107

преди 10 месеца

ЕС ли ти е виновен, че толкова години търпите Перуката бе?!?! Все някой от вън ви виновен! Били сме "мощна" държава на всички фронтове в съня ти! На кои фронтове бяхме мощна държава бе?!? В едните щанги щото не ни хващаха химията и едната художествена гимнастика дето по чудо и днес я държим! Всичко друго са индивидуални успехи,постижения на единици, не на цялата държава или народ!

105

Муахаха

преди 10 месеца

Излъгация щеше да е преди 20 години!Сега си е съвсем в реда на нещата! С това ръководство, с това първенство, с тая школа дори е много! Излъгация е, че този народ и в частност футболните фенове продължават да търпят тези в БФС толкова години! Това ако беше Франция, Германия, Испания ... вече отдаваня щяха да са изгонени с камъни! Но българина е свикнал да роб, него го кефи да го мачкат! За единия футбол няма кой да се пребори, за държавата щели да се борят! Смях!

104

По-добре

преди 10 месеца

нашите проскубани котки да бъдат изритвани от квалификации по-рано.Иначе започва едно самонавиване колко сме велики(до поредното фиаско срещу друга "велика" футболна сила като Литва с население 2,655 млн жители).Така няма да си хабим нервите и да ставаме за посмешище в Европа(за света и дума не може да става). Много са причините,но първо трябва да се изреже главата на "***" риба, да се изхвърли прогнилото ръководство,което за сетен път доказа,че е неадекватно и некомпетентно.

103

Анонимен

преди 10 месеца

И мене ме е яд. Ама някой трябваше да свали татуираните манекенки на земята. Можеше и Ботсвана да е. Да паднеш от държава с населението на София. Колко трябва да си ... абе знаете. Всички го мислим.

102

Йосарян

преди 10 месеца

Не сравнявайте България от социализма с тази в ЕС. Няма нищо общо. Едното беше силна и мощна държава с успехи на всички фронтове. Това сега е една феодална пародия.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Чочев пак е излязъл с ботушите.

100

Зозо

преди 10 месеца

Требе Перуката да го скалпират публично - пред Парламента. А оня с бездънния портфейл от Сливен - цъpния, да му ударят 100 тояги на голо дyпe.

99

опрвете си сайта

преди 10 месеца

В производствените заводи производството на некчаествена продукция не се заплаща днес БЪЛГАРСКИТЕ легионери наречени национален отбор по футбол произведоха 50% брак - значи трябва да получат 50 % от заплатите си.При загуба брака е 100% - значи че не трява да получават заплати.Който не е съгласен - напуска. Същото се отнася и за управляващите отбора

98

FACT

преди 10 месеца

на нас, най.важно ни е Боби Михайлов да продължава да бъде президент на БФС!

97

Анонимен

преди 10 месеца

В производствените заводи производството на некаествена продукция не се заплаща днес БЪЛГАРСКИТЕ легионери национален отбор по футбол 50% брак - значи трябва да получат 50 % от заплатите си.При загуба рака е 100% - значи че не трява да получават заплати.Който не е съгласен - напуска. Същото се отнася и за управляващите отбора

96

Сега

преди 10 месеца

Добре че пак левскар да ви отсрами .Махайте десподовичката за да потръгне играта а това недоразумение делевчо къв го търси там .Пълен срам от тези двамката