Снимка: iStock

Дънките са дрехата, която присъства в гардероба на всеки от нас. Някои притежават повече от два чифта, други вдигат летвата на над 10, а трети просто не могат да кажат точно колко имат. Удобни, класически и неостаряващи, дънките са универсално средство за обличане, когато нямате идея какъв тоалет да създадете и нямате време да мислите варианти.

Понякога обаче дори любимият деним може да ни отегчи. Колкото и да го обичаме, имаме чувството, че се нуждаем от нещо по-различно, малко по-свободно и изненадващо. Пролетта и лятото са месеците, в които имаме пълната свобода да забравим за стегнатите дънки и да заложим на разнообразието. Макар температурите навън да бяха високи довчера, времето понякога може да ни изненада и затова имаме нужда от дълги панталони, които обаче не ни стягат толкова, колкото дънките.

На преден план излизат карго панталоните. Утилитарният стил, който беше популярен в началото на 2000-те години, се завърна с пълна сила и напоследък започва все по-често да се появява в социалните ни мрежи и по магазините. От дънкови версии с широки крачоли до чифтове в цвят каки с ластик на талията, има модел, който ще пасне на стила ви и ще направи създаването на тоалет много по-лесно, отколкото бихте предположили.

Хубавото е, че може да комбинирате карго панталоните с блузи, които досега сте обличали заедно с дънки, поли, обикновени панталони и дори клинове. Време е да разнообразите малко стила си, да внесете свежест във визията и да излезете от зоната си на комфорт.

5 тоалета с карго панталони можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase