Снимка: Facebook
fallback

Тяло на млад мъж, най-вероятно на изчезналия преди 2 месеца Емил Боев изплува край Перник.   То е било намерено тази вечер, след като било изхвърлено на брега край пернишкия квартал “Бела вода”.

Докато не направят експертизите, не може да се каже със сигурност, че е трупът е на Боев. След това ще бъде направена аутопсия, за да се разбере причината за смъртта, казаха от МВР, цитирани от "24 часа". Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат свикани, за да го разпознаят.

Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”.

Тялото е закарано за аутопсия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Колелото на времето.

преди 1 година

До НОСТРАДАМУСЗападноевропейските кръстоносци са имали една цел -унищожението на православието!Зверствата на кръстоносците в Константинопол след като успели да го превземат по време на Четвъртия кръстоносен поход продължили неспирно два месеца .

85

СДС

преди 1 година

До ПУТИНВ Русия проблема с гласуването е решен .Путин и отвреме на време Медведев.Пък ако излезе реален опонент го черпят с новичок или го пресрещат в засада кадировци...

84

Жалко за момчето

преди 1 година

Приятелите му и те са били пияни какво ги вините ,ако пиян реши да се разходи няма как да го откажеш освен с нокаут .Пиян край водоем винаги е проблем -особенно зимата или край висок бряг.В Камен бряг край морето където се прожежда Джулая е пълно с паметници на удавници.

fallback