86

Колелото на времето.

преди 1 година

До НОСТРАДАМУСЗападноевропейските кръстоносци са имали една цел -унищожението на православието!Зверствата на кръстоносците в Константинопол след като успели да го превземат по време на Четвъртия кръстоносен поход продължили неспирно два месеца .

85

СДС

преди 1 година

До ПУТИНВ Русия проблема с гласуването е решен .Путин и отвреме на време Медведев.Пък ако излезе реален опонент го черпят с новичок или го пресрещат в засада кадировци...

84

Жалко за момчето

преди 1 година

Приятелите му и те са били пияни какво ги вините ,ако пиян реши да се разходи няма как да го откажеш освен с нокаут .Пиян край водоем винаги е проблем -особенно зимата или край висок бряг.В Камен бряг край морето където се прожежда Джулая е пълно с паметници на удавници.

83

ПУТИН

преди 1 година

ДАЛИ ГЛАСУВАШ ЗА ПП-ДБ ИЛИ ЗА ГЕРБ - ВСЕ ТАЯ, ГЛАСУВАШ ЗА НАТО!

82

Урсула

преди 1 година

Голем праз. Ми той мъж бе. Нии мъжете в ЕС ги нямаме за нищо. Само насилници ги наричаме! Ако беше жена другояче щеше да е.

81

мхм

преди 1 година

Млад , млад, колко да е млад ...?!

80

виктория

преди 1 година

Трябва много да се е разгорещил или да се почерпил с нещо силно,че да влезе да се къпе в езеро на фестивала ''Сурва''!Самоубийство или нещастен случай ще остане загадка?!

79

до 81

преди 1 година

Първият квартал на София е Княжево. Или поне когато човек идва от Европа.

78

Анонимен

преди 1 година

Не изглежда да е бил много уравновесен психически. Поне от тази снимка.

77

Анонимен

преди 1 година

Не ми изглежда лошо момче, нека почива в мир. Оставете го на мира

76

Анонимен

преди 1 година

Защо винаги предполагате наркотици ? Що за хора сте, н...ещастници.

75

Анонимен

преди 1 година

Очевидно е смесил алкохол със някакви стимуланти, например метамфетамин или нещо подобно. Когато е изтрезнял леко от алкохола тръгва като зомби под действието на стимулантите, върви 4-5 км и пада в язовира. Наистина много жалко за младия живот, изгубен по толкова глупав начин, но това си е НЕГОВ ИЗБОР, да се назоба със стимуланти и да се напие като... Пиян човек поне си стои на едно място не се скита като зомби. И аз съм се напивал много пъти, но не зобам нищо.

74

Анонимен

преди 1 година

Пишат кой ще се занимава с един наркоман.Защо да няма кой - защото трябва МНОГО сериозен мотив да убиеш човек. Ако дължи пари ще му звънят поне 100-200 пъти да си ги искат, преди да го убият. Най-малкото първо ще му вземат колата, дори да е някаква барака за 2-3 хил. лв. Полицията има разпечатка на входящите повиквания от телефона му. На камерите е САМ.

73

Анонимен

преди 1 година

В групата "Да намерим Емо" още преди седмици, изразих мнение, че приятелят на Емил Боев не казва всичко и прикрива добре под шапката на "не помня нищо". И познайте - админката на групата с профилна снимка на куче, веднага ме блокира. Емо, лека ти пръст момче. Не случи на приятели, обаче.

72

Анонимен

преди 1 година

Да,наистина онзи човек беше посочил голям водоем,ама нали брат му на момчето писа да не се слушат такива хора и пак не го взеха на сериозно,а вече не може да е съвпадение.

71

Инженер

преди 1 година

Проверих случая - човекът с махалото посочва язовир Бушляк, което според картата е най-близкото езеро до квартал Бела Вода. Честно казано, знаейки от къде е тръгнал и в какво състояние е бил и аз бих предположил, че е финиширал там, но все пак е странно съвпадение. Можеше да е премръзнал някъде в околностите. Съболезнования към близките и да почива в мир момчето. Погубен млад живот, жалко.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Температурата на водата на повечето водоеми в момента е близка до тази на хладилник.Нищо,че времето е топло.Водата се стопля бавно и продължително,освен ако не е дълбоко 50см.

69

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 71 Браво патоанатоме.Само че температурата през тези месеци изобщо не беше ниска.

68

Инженер

преди 1 година

Спомняте ли си човекът с махалото, който насочи спасителите към малкия Сашко? Същия този човек търси и Емил. Той показа на карта околностите на Перник и посочи водоем. Не знам дали това е било същото езеро или не. Но ако е - случайностите стават 2, което чисто статистически е много малко вероятно да е съвпадение.Ако е така или този човек знае нещо, което ние не знам или определено има дарба за която ние се надсмиваме.

67

Анонимен

преди 1 година

няма ли да арестуват вече "главния прокурор" и неговото опг? кой си мислите, че стои зад отвличанията и зад трафика на бежанци? Бойко имаше контрола на границата, *** имаше контрола на хората. Около 100 нови служители на ДАНС ще вкарат около 300 престъпника с държавна власт