IStockphoto
fallback

Можете ли да кажете, че нямате страхове? Дори и да не си го признаваме, много от нас се тревожат за какво ли не. И може би някои притеснения са свързани със зодията. 

Овен

Овенът е дързък и решителен, понякога безразсъден. Той безстрашно се втурва в битка, лесно започва нови проекти. Но все пак представителите на знака имат своите слабости – страхът от затворени пространства може да ги доведе до истински ступор. Освен това Овните са изключително общителни и може дори да не знаят какво е да си сам. Следователно самотата също ги плаши.
 
Телец
 
Типичните Телци „стоят на краката си“ здраво и уверено, те са спокойни и последователни, уверени в себе си, знаят как да действат и да постигат целите си. Изглежда, че нищо не може да ги разбалансира, но финансовата стагнация и проблемите в кариерата могат да донесат значителни притеснения на представителите на знака.
 
Близнаци
 
В живота Близнаците активно се подпомагат от тяхната общителност – те могат да изразят всичките си чувства и емоции, умеят бързо да разрешават възникващи проблеми и да стигнат до дъното на нещата. Изглежда, че представителите на знака ще намерят изход от всяка ситуация, но несъзнателните им страхове от тъмнина, дълбочина и затворени пространства могат да им изиграят номер.

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия 

Зодиите, които намират ходенето по срещи за изтощително

 
Рак
 
Раците са много чувствителни и срамежливи, а вътрешният им свят е уязвим. Представителите на знака се нуждаят от деликатен подход, но не всеки разбира това и затова страховете се натрупват в особено чувствителните Раци още в ранна детска възраст. Те се страхуват особено от излагане, тъмнина, инфекция и раздяла.

Кои са страховете на останалите в зодиака и още любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Несмезодий

преди 1 година

Везните се страхуват от метрологичен контрол, офцете се страхуват от Гергьовден, водолеите се страхуват от ВиК, а стрелците - от засечка.

5

Евърун ревеловъ

преди 1 година

А бе важното е да сме живи здрави и весели.наздрраве за всички

4

Румпел щилтсхем

преди 1 година

Верно е за кухлея направо ме описаха

fallback