IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 20 – 26 февруари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен
 
Действайте активно, напомняйте за себе си, предлагайте идеите си за обсъждане. Ще получите висока оценка не само от шефовете, но и от колегите си. Венера навлиза във вашия знак. Успехите ви няма да са грандиозни, но ще са видими и в няколко направления. Ще има и затруднения, засягащи личните ви финанси, но благодарение на навременната намеса на близки приятели, ще ги преодолеете.
 
Телец
 
Ситуацията с финансите ви е нееднозначна. Първоначално може да се наложи да направите непредвидени разходи, свързани с децата, с родителите ви или с друг много близък човек. От друга страна, постъпленията ви ще са редовни, но може би в по-малки количества от предполагаемите. Постарайте се да погасите задълженията си и да изпълните вече дадените обещания. Преди да се заемете за нов, важен и мащабен проект, поставете в ред обстановката около себе си изцяло. Резултатите от деловите преговори ще са удовлетворителни, сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Редувайте формалните и неформалните задължения. Търсете златната среда по отношение на личните и публичните си отговорности. Ще сте доста ангажирани и времето за почивка ще е малко. Най-бързият начин за възстановяване на силите и осигуряване на равновесие между физическото и духовното ви състояние е редовно да отделяте време за любимите си занимания. Що се отнася до личните, романтичните и любовните отношения, не се насилвайте да показвате чувства, които всъщност не изпитвате. Ефектът ще е еднакво лош и за вас, и за втория човек.
 

Три зодии, които имат силни ангели пазители

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

Рак
 
Раци, пазете си силите и разпределяйте работата равномерно. Не е толкова важно да се заемете с много дейности, колкото да успеете да довършите започнатото. В случай, че отдавна работите там, където сте, е много вероятно да получите някакъв бонус – предложение за по-висока длъжност или по-висока заплата. За онези, които са отскоро, ще изникнат благоприятни обстоятелства, помагащи им да покажат на какво са способни. Не е изключено да получите и предложения за допълнителна работа, за чието изпълнение е желателно да се съобразите с капацитета си. Необходимостта да се погрижите за възрастни роднини може да ви отклонява от време на време от преките ангажименти.
 
Още от хороскопа и друга любопитнаастрологична информация ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase