Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Само 5 дни остават до началото на Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Катар.

Заради необичайната жега в страната домакин през лятото, бе взето безпрецедентното решение първенството да не се играе както винаги след края на сезона, а по средата на самите първенства. Всичко това доведе до изключително натоварена програма за самите футболисти, много от които получиха контузии в последните мачове преди старта на Мондиала.

И така - Кои са най-известните футболисти, които пропускат Световното? За някои от тях, като например класирания на второ място за Златната топка тази година Садио Мане, все още има надежда, че може и да се появят по терените в Катар. Други звезди обаче твърдо отпадат от голямото първенство заради контузии или треньорско решение.

Вижте ги в следващата ни галерия:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Едно време когато имаше световно първенство си беше събитие, сега е някакви милионерчета дето освен да ритат друго не могат ще се поразходят и ще прикрият комерсиализма и рекламните кампании които водят с някаква благодордна кауза от типа и третополовите са хора, ни може да ги сритаме вие не.

6

Боцмана

преди 1 година

Гошо Вратарчето пропуска и Барбуков също

5

Бизнесмен

преди 1 година

Този от Банкя ли е толупа ? Едсон Арантес си е Пеле. Но не е Станислав Ангелов от подуенското отборче, което Наско щял да го продава. Изобщо не ме интересуват продажбите на български отбори. Тези като Сираков Божкоб, Борисов и останалите известни български бивши футболисти и политици да си гледат работите. Аз си гледам моята и ставам все по-богат.

fallback