7

Анонимен

преди 1 година

Едно време когато имаше световно първенство си беше събитие, сега е някакви милионерчета дето освен да ритат друго не могат ще се поразходят и ще прикрият комерсиализма и рекламните кампании които водят с някаква благодордна кауза от типа и третополовите са хора, ни може да ги сритаме вие не.

6

Боцмана

преди 1 година

Гошо Вратарчето пропуска и Барбуков също

5

Бизнесмен

преди 1 година

Този от Банкя ли е толупа ? Едсон Арантес си е Пеле. Но не е Станислав Ангелов от подуенското отборче, което Наско щял да го продава. Изобщо не ме интересуват продажбите на български отбори. Тези като Сираков Божкоб, Борисов и останалите известни български бивши футболисти и политици да си гледат работите. Аз си гледам моята и ставам все по-богат.

4

Пеле

преди 1 година

ТОЛУПА от отбора на тигрите от Бистрица,също е аут от Св.Първенство.

3

Мъри

преди 1 година

Много извести футболисти ще го пропуснат това светоно. То дори и няма да е световно, щом някогашният футболист на на годината на България и бивш премиер няма да участва. Той не е като божинката ти Николетке. Ти сега с кого си, с Николайчо Бисеров или с баща му с перуката.

2

ф

преди 1 година

Путин казал, че ще мятат яко ракети към Украйна до старта на световното първенство. После почивка в бункерчето и мачлета по цял ден.

1

Николета Л

преди 1 година

Че кво Световно е тва без Божинката?