IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 10 – 16 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Събитията ще са напрегнати, но пък контактите ви ще са интригуващи и приятни. Ако успеете да подредите оптимално програмата си бихте могли да довършите повечето започнати задачи преди Марс да премине в ретроградно движение. Използвайте икономично ресурсите си и най-вече пестете личната си енергия. Не оставяйте грижата за здравето на заден план.

Телец
 
Вие принципно не обичате да бързате, но през тази седмица изцяло е желателно да действате с бавно до умерено темпо. Формулирайте желанията си и помислете много взискателно към кого бихте могли да се обърнете за съдействие, ако се наложи. Ако пък получите отказ ще знаете на кого можете да разчитате и на кого не бива да се доверявате. За справяне с трудните казуси разчитайте предимно на личния си опит.
 
Близнаци
 
Съзидателен период, в който разумът ще надделее над емоциите. При добро желание и оптимално разпределение на времето бихте могли да се справите с огромно количество задачи. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да възстановите или освежите стари контакти. Всички пътувания, независимо от целта и характера им, ще са успешни. Всичко направено сега ще се окаже здрав фундамент за изпълнение на следващите ви дейности.
 
Рак
 
Първоначално ще се наложи да се занимаете със стари роднински или семейни проблеми, които за известно време са били в застой, но отново ще напомнят за себе си. Работейки върху тях ще получите няколко съществени ползи: ще разгърнете максимално потенциала си и ще преодолеете някои семейни разногласия. Систематизирайте дългосрочните си планове. Така ще успеете да анализирате старите грешки и да ги избегнете, сочи новият хороскоп за зодията.

Още от седмичния хороскоп четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase